Larm utan månadskostnad

Hos oss väljer du själv om du vill ha väktartjänst eller inte. Om du tex väljer att enbart ha ditt larm kopplat till din mobil så att du får sms eller blir uppringd av larmet.


Du har alltid en gratis larm app som du dessutom kan styra ditt larm med.


Väljer man att ha sitt larm kopplat mot larmcentral med väktartjänst kostar detta 135:-/mån där även fria väktarutryckningar ingår.


Eftersom vi arbetar med Tempest larmcentral så kan de skicka rätt resurser omedelbart när larmet når larmcentralens personal. Tempest samarbetar med alla väktarbolag i Sverige vilket ger dig som kund en betydligt bättre väktartjänst. Som exempel kan det vara långt för en väktarfirma att rycka ut till en adress men det kanske finns ett lokalt bolag som kan åka dit istället. Det gör att oavsett var i landet du bor ser vi till att rätt väktarbolag kan åka till just din adress.


Om du inte har valt att ha väktartjänst från början går det mycket enkelt att lägga till detta efteråt och samma gäller om man inte längre vill ha tjänsten. Det är 12 månaders abonnemang hos Tempest och detta betalas i förskott. Det är 1 månads uppsägningstid. Totala kostnaden är 1620:-/år och där ingår fria utryckningar vid inbrott, brand eller överfall. (Ej försummelse eller handhavande fel.)


Har du ett larm från något annat företag kan vi erbjuda dig när du sagt upp ditt nuvarande larmavtal en kostnadsfri uppkoppling mot Tempest larmcentral under de månader du har kvar på ditt nuvarande larmavtal.

Ingen avgift som du blir debiterad från Tempest under din uppsägningstid, ingen anslutningsavgift och heller inget retroaktivt.


Har du frågor maila oss gärna eller slå oss ensignal så hjälper vi dig. 

Har du koll på avgifterna hos de olika larmföretagen ?


Vill du veta mer finns bra och utförlig information se länken nedan