Produkter

Manöverpanel KP-241


Det ska vara smidigt och enkelt att sköta sitt larm. Därför använder vi oss av PowerMaster serien som erbjuder dig som kund ett smidigt sätt att larma på och larma av ditt system. Antingen via din personliga kod eller via en larmbricka.

Manöverpanel LCD KP-250


Detta är en manöverpanel där du kan se och styra

över ditt larm då den har en klartexts display LCD.


Du ser tydligt vad du skall göra så som att aktivera ditt larm, vilket område du skall styra och mycket mer. Det går dessutom att använda denna helt trådlöst om så önskas.


Du har 3 områden du kan styra. In och utpasseringsljud, taggläsare samt inbyggd sirén. Överfallsknapp och brandvarningsknapp m.m

Rök / Värmedetektor SMD-429


Vår senaste nyhet är den nya rök och värmedetektorn.

Reagerar på rök och värme och med inbyggd inbrottssirén och brand sirén för att varna alla i fastigheten. Även inbyggd temperatursensor så du kan se vilken teperatur det är i rummet. Dessutom reagerar en brandvarnare startar smtliga upp som är kopplade till ditt larm. Har du dessutom en kameradetektor startar denna upp och skickar bilder till larmcentralen och din mobiltelefon.  

Kameradetektor NEXT CAM-K9 (Husdjursanpassad)


En kameradetektor kan vara avgörande vid brand. Därför är alla våra inbrottslarm alltid utrustade med kameradetektor och minst en rök / värmedetektor.

Vid inbrott, brand och överfall startar kameran upp och skickar en videosekvens till larmcentralen och din mobiltelefon. Där kan larmcentralen skicka rätt åtgärder vid utlöst larm.

Alla våra detektorer är husdjursanpassade och klarar husdjur upp till 38 Kg.


Bilder från kameran du får se med ljudupptagning !


Du som kund ser bilder och video som larmet skickar. Det är många av våra konkurrenter som inte låter dig som kund kunna ta del av bildmaterial som skickas från ditt larm. Men vi på Golden Security AB anser att det är kundens självklarhet att kunna ta del av bilmaterialet. Dessutom är våra kameror utrustade så att de både spelar in ljud och tar bilder.